Cocktail cu suc de grepfrut si bere

Ingrediente:

100 ml suc de grepfrut
100 ml sirop de apa si zahar 1/1
150 ml apa plata
1 sticla de bere (330 ml)
2 felii subtiri de grepfrut

Mod de preparare: apa, siropul si sucul de grepfrut se pun intr-un shaker alaturi de gheata si se agita bine, dupa care amestecul se toarna in doua pahare inalte si se completeaza fiecare cu bere cat mai rece. Se serveste imediat.

Foto: photos-public-domain.com

Articole asemănătoare

  • Cinci retete de cocktail cu suc de rosii

    Savuros, dulce-acrisor, plin de gustul rosiilor bine coapte, cu o aroma ce aminteste de gradinile poate nu foarte mari, dar ingrijite cu rabdare si pasiune, sucul de rosii este folosit adesea in bucatarie pentru sosuri extraordinare, dar sta si la baza mai multor retete de cocktail pentru toate gusturile.

  • Cocktail de vara cu suc de grepfrut si gin

    O bautura cu gust puternic de citrice si note aromate de gin, servita cat mai rece, si cu pudra de ghimbir care ii da acel plus putin picant, original si interesant.

  • Cocktail cu suc de grepfrut si bere bruna

    O bautura servita cat mai rece, foarte buna daca va place gustul unui grepfrut zemos, bine copt, aromat, alaturi de berea bruna cu notele ei amarui.

  • Cocktail cu suc de mandarine si bourbon

    La prima vedere o reteta simpla, banala, acest amestec de suc de mandarine (proaspat sau din conserva) si bourbon surprinde prin notele aromate de busuioc. Si nu simplu, ci sub forma unui sirop dulce.

  • Cocktail cu sos de soia, bere si suc de rosii

    O bautura in care gusturile picante, de inspiratie asiatica, sunt temperate de sucul de rosii si bere.