Citeste articole din "Retete culinare"

  • Sos de ceapa

    Sos de ceapa

    Bun atat pentru o friptura la cuptor din carne de porc sau o tava cu legume de toamna, bine coapte, este un sos simplu de pregatit si delicios.

  • Sos de vin alb

    Sos de vin alb

    Bun pentru a aduce un plus de aroma rafinata unei fripturi la cuptor sau pentru a complementa orice fel cu carne, este un sos cu vin alb destul de usor de preparat, mai ales daca alegeti un vin de calitate.

  • Marmelada de caise

    Marmelada de caise

    Un desert clasic, dulce-acrisor, cu multa vitamina C, perfect pentru orice anotimp. Secretul pentru orice marmelada reusita este sa alegeti fructe sanatoase, bine coapte, iar gustul final trebuie sa fie dominat de notele vegetale, fructate si nu de zahar.

  • Ciuperci cu branza cu mucegai si cimbru

    Ciuperci cu branza cu mucegai si cimbru

    Un aperitiv usor de facut, gustos datorita combinatiei intre aromele picante din branza si cele de padure, vegetale, ale ciupercilor. Alegeti un soi de ciuperci cu palaria cat mai mare sau mai multe ciuperci medii.

  • Salata de toamna cu merisoare, mere si nuci

    Salata de toamna cu merisoare, mere si nuci

    Un amestec de gusturi si nuante de toamna, in care dulceata acrisoara a merisoarele uscate se intalneste cu aroma usor acida si culoarea merelor, alaturi de feta sarata, nuci si miere.