Citeste articole din "Retete culinare / Aperitive"

  • Ciuperci cu branza cu mucegai si cimbru

    Ciuperci cu branza cu mucegai si cimbru

    Un aperitiv usor de facut, gustos datorita combinatiei intre aromele picante din branza si cele de padure, vegetale, ale ciupercilor. Alegeti un soi de ciuperci cu palaria cat mai mare sau mai multe ciuperci medii.

  • Castraveti cu smantana

    Castraveti cu smantana

    Un aperitiv mai putin obisnuit dar un gust vegetal proaspat, intens, pus in evidenta de cel bogat de smantana.

  • Omleta cu mazare

    Omleta cu mazare

    Mazare si o simpla omleta, dar reciproc se completeaza neasteptat de bine.

  • Sufleu de branza telemea

    Sufleu de branza telemea

    Daca vreti sa va surprindeti prietenii cu un sufleu diferit de retetele clasice, nu foarte complicat dar categoric delicios, rustic, direct.