Tartine cu branza de capra si patrunjel

Ingrediente:

200 g branza de capra sfaramata
3 linguri patrunjel verde tocat
3-4 catei de usturoi tocati fin
1 varf de lingurita fulgi de ardei iute
1 varf de lingurita sare
piper negru macinat
4 linguri ulei de masline
felii de bagheta prajite usor sau felii de paine prajita taiate in jumatate

Mod de preparare: branza se sfarama, se amesteca bine intr-un bol cu uleiul de masline, patrunjelul si usturoiul, sarea si putin piper, fulgii de ardei iute, mixand totul pana cand compozitia este omogena. Se tine la rece pentru cel putin o ora, apoi se serveste ca aperitiv pe felii de bagheta prajite usor. Se mai poate presara deasupra putin patrunjel verde.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/f2102fdb4d0aab91f3a4c80fdbd1dc39) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139