Biscuiti sarati cu masline si cimbru

Ingrediente:
 
12-15 masline negre fara samburi
120 ml lapte
30 ml ulei de masline
1/2 pachetel praf de copt
50 g parmezan ras
1 ou
150 g faina
cimbru
sare, piper
 
Mod de pregatire: se amesteca intr-un bol faina cernuta, parmezanul si praful de copt, sarand si piperand putin, iar separat se bate bine oul cu uleiul de masline si laptele la temperatura camerei. Turnati amestecul peste faina cu praful de copt, adaugati maslinele taiate rondele, cimbru dupa gust, amestecand totul cu mana pana cand aluatul este omogen, fara cocoloase. Se modeleaza in forma rotunda (ies 12-15 biscuiti) sau se folosesc forme, totul punandu-se in cuptorul bine incins la 180 de grade. Se lasa pentru 12-15 minute pana cand se rumenesc bine. Se servesc reci.

Foto: wikimedia.org

Articole asemănătoare