Citeste articole din "Retete culinare / Conserve cu fructe"

  • Toamna - sezonul conservelor

    Toamna - sezonul conservelor

    Toamna este sinonima cu belsugul fiindca reprezinta sezonul in care cele mai multe dintre fructe si legume ajung la varsta maturitatii.

  • Caise cu rom

    Caise cu rom

    Un desert colorat si aromat, pentru cei care adora fructele, este cel de caise cu rom. Pentru a pregati aceasta reteta, gasiti mai jos ingredientele de care aveti nevoie.

  • Cuscus cu mure si migdale prajite

    Cuscus cu mure si migdale prajite

    Pentru masa de pranz preparati o mancare exotica, dar, in acelasi timp si hranitoare si anume: cuscus cu mure si migdale prajite. Cuscusul este un preparat culinar specific nord-africanilor.

  • Peltea de gutui

    Peltea de gutui

    Ingrediente: 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 l zeama in care au fiert gutuile

  • Pasta de gutui

    Pasta de gutui

    Ingrediente: Fructe fierte ramase de la peltea, pentru 1 kg fructe, cite 1 kg zahar