Cu aroma sa putin diferita de otetul clasic, varianta din orez are vagi note dulcegi, si poate sa ofere unui preparat acel gust putin asiatic, exotic, distinct. Iar ghimbirul picant echilibreaza gustul racoritor al castravetilor.
O reteta pentru un desert sau o gustare sanatoasa, plina de arome si gusturi, dulce si cu atat mai buna cu o portie generoasa de iaurt. Puteti ajusta cantitatile daca pastrati pe cat posibil proportiile retetei.
O reteta cu puternice influente mediteraneene, in care gustul puternic de portocala bine coapta, dulce, zemoasa, se intalneste cu scortisoara, boiaua de ardei sau notele acrisoare ale rodiei.
O salata simpla, care va ajuta sa folositi fasolea verde si mazarea alaturi de salata verde, oferind astfel corpului un plus de vitamine si minerale dupa zilele reci ale iernii.
Un desert plin de culoare si vitamine, cu fructe de padure, capsune, struguri, aromele fiind scoase in evidenta de sosul cu suc de lamaie si miere. Puteti folosi fructe proaspete sau congelate si puteti schimba proportiile dupa gust.
Un desert de vara plin de arome si gusturi, in care puteti folosi orice fructe, amestecand dupa inspiratie culorile pentru o prezentare inedita. Iar menta proaspata, tocata marunt, improspateaza si racoreste.
Citricele sunt bune in orice perioada a anului, fie doar pentru cantitatea generoasa de vitamina C, dar in aceasta salata vor oferi organismului un gust delicios, un plus de energie si putine calorii. Buna pentru o gustare sau ca un aperitiv inedit.