Citeste articole din "Retete culinare"

  • Sos usor picant in stil oriental

    Sos usor picant in stil oriental

    Sos de soia, ulei de susan si otet de orez, ingredientele de baza pentru un sos excelent pentru pui, peste, orez, legume, versatil si aromat.

  • Sos picant cu mustar, usturoi si lamaie

    Sos picant cu mustar, usturoi si lamaie

    O reteta pentru un sos picant cu mustar, putin usturoi si note de citrice, alaturi de miere, piper negru si fulgi de chili, excelent atunci cand este pus, foarte rece, pe carnea de pui, porc sau vita, dar si pe carnati sau legume coapte. Se foloseste de fiecare data foarte proaspat pentru a-si pastra cat mai bine aromele.

  • Salata cu masline, avocado si rosii

    Salata cu masline, avocado si rosii

    O salata de vara consistenta, plina de vitamine si gusturi diverse, proaspata si savuroasa. Maslinele sarate completeaza branza cremoasa, alaturi de avocado, sucul de limeta sau lamaie (dupa gust) si rosiile cherry.

  • Sos de salata cu otet balsamic si mustar

    Sos de salata cu otet balsamic si mustar

    O reteta pentru un sos de salata ce are la baza mustarul de calitate si un otet balsamic bun, aromat, gata sa transforme o reteta banala intr-o surpriza culinara.

  • Sos picant in stil oriental

    Sos picant in stil oriental

    Usor de pregatit, cu o aroma complexa si note exotice, este un sos picant (mai mult sau mai putin, dupa gust) de inspiratie orientala, bun pentru o gama larga de preparate, de la carnea de pui sau porc la legume fierte sau coapte, orez sau, de ce nu, peste.

  • Sos cremos de ciuperci

    Sos cremos de ciuperci

    Un sos cu gust intens de ciuperci (ideal este sa folositi ciuperci de padure), cremos si excelent pentru a completa carnea de porc sau de pui, alaturi de o salata de sezon.