
Sos cu smantana si marar
Cremos, cu gust intens si note intens vegetale, aromate, este sosul perfect pentru peste, dar si pentru carnea de pui, legume sotate sau coapte.
Cremos, cu gust intens si note intens vegetale, aromate, este sosul perfect pentru peste, dar si pentru carnea de pui, legume sotate sau coapte.
Proaspata si racoritoare, excelenta ca aperitiv sau gustare.
Portocalele zemoase si dulci par potrivite mai curand pentru o salata de fructe delicioasa, dar alaturi de salata verde proaspata, avocado si ceapa rosie aromele se completeaza neasteptat de bine.
Puteti folosi masline de un singur fel sau amestecate, dupa gust, iar pentru mai multa aroma inlocuiti ardeiul gras cu ardei copt.
O reteta de desert proaspata, delicioasa, plina de savoare si arome de fructe bine coapte de soarele verii, cu putina menta pentru prospetime si racoare.
Cu gustul sau intens de portocala dulce, zemoasa, aromata, este un sos cu puternice note mediteraneene bun pentru carnea de pui, legume, orez sau, de ce nu, pentru o friptura pe porc daca va place amestecul de sarat si dulce.
Un sos cremos, simplu de facut, cu gust complex, excelent pentru carnea de pui sau porc, dar si pentru legumele sotate sau coapte.
O salata proaspata, dulce-acrisoara, cu prospetimea aromata a patrunjelului si seminte de mac, o gustare sau un antreu inedit si placut.
O reteta simpla pentru o salata de fructe estivala, cu arome si gusturi dulci, tropicale, dar si cu multe vitamine pentru o sanatate mai buna. Folositi fructe cat mai coapte, parfumate si pline de savoare.
O reteta pentru un sos cremos, excelent pentru paste, legume sotate, cartofi copti sau pentru carnea de pui la cuptor sau gratar. Folositi o branza cheddar maturata, cu gust puternic, alaturi de o branza gorgonzola dominata de notele picante.