Citeste articole din "Retete culinare / Preparate din carne de vita"

  • Muschi de vitel cu umplutura de ciuperci

    Muschi de vitel cu umplutura de ciuperci

    O reteta pentru reusita careia avem nevoie nu doar de carne de vitel de cea mai buna calitate, dar si de ciuperci (preferabil de padure) sanatoase, pline de gust si aroma.

  • Zrazy - un deliciu polonez

    Zrazy - un deliciu polonez

    O reteta traditionala, veche de secole si cu nenumarate variante, recomandata celor care vor sa descopere bucataria poloneza.

  • Tocanita cu carne de vitel si legume

    Tocanita cu carne de vitel si legume

    O mancare romaneasca plina de gust, cu care ii veti incanta cu siguranta pe cei dragi, astfel incat va vor aduce numai cuvinte de lauda este tocanita cu carne de vitel si legume.

  • Paste lasagna cu piept de pui si broccoli

    Paste lasagna cu piept de pui si broccoli

    O reteta apetisanta si nemaipomenita de savurat intr-o zi in care plictiseala isi spune cuvantul este cea de paste lasagna cu piept de pui si broccoli. Ingredientele de care aveti nevoie:

  • Tagliata di Manzo

    Tagliata di Manzo

    Daca vrei sa prepari o reteta inedita din bucataria italiana, cu care sa iti impresionezi invitatii, iti aratam cum sa prepari vrabioara de vita la gratar

  • Rasol moldovenesc din piept de vita cu sos de hrean

    Rasol moldovenesc din piept de vita cu sos de hrean

    Carnea de vita este preferata uneori in alimentatie pentru ca are un continut slab in grasimi si este recomandata si in unele regimuri alimentare. De asemenea, hreanul - cunoscut drept condiment culinar - are si efecte terapeutice.

  • Pagina 1 din 2
  • «
  • 2