Muschi de vitel cu umplutura de ciuperci

Ingrediente:
 
un kilogram de muschi de vitel
150 g ceapa alba
400 g ciuperci
200 g sunca
100 ml ulei
o legatura patrunjel
o legatura marar
o lingura de faina
 
Mod de preparare: muschiul se spala, se curata de vinisoare si pielite, se bate foarte bine ca pentru snitel, cu multa grija ca sa nu se rupa. Cand este gata se intinde pe masa si se umple cu un amestec din ceapa tocata marunt si calita in ulei, ciupercile spalate si taiate felioare subtiri, cele doua legaturi de verdeata maruntite, totul condimentat dupa gust cu sare si putin piper negru. Muschiul de vitel se ruleaza cu atentie, se leaga cu sfoara si se baga in cuptorul bine incins. Se pot turna deasupra una sau doua linguri de ulei, se adauga apa sau supa de oase daca este nevoie si se lasa in cuptor sa se coaca, intorcandu-se din cand in cand si stropindu-se cu grasimea scursa in tava. Cand este bine patruns se scoate cu grija, se pune pe platou si se indeparteaza sfoara, muschiul taindu-se in felii groase. Se stropeste cu grasimea din tava, legata cu putina faina.

Foto: bbcgoodfood.com

Articole asemănătoare

  • Trandafirii galbeni Friesia

    Soiurile de trandafir cu inflorescente de un galben curat, intens, sunt mai greu de gasit in florarii si gradini, iar dintre cele disponibile Friesia este de departe unul dintre cele mai frumoase.

  • Retete dietetice. Pui cu lamaie si sos de ciuperci

    Pentru cei care vor sa se bucure de o reteta dietetica cu o preparare simpla si cu un gust delicios pot gati reteta de pui cu lamaie si sos de ciuperci.

  • Supa de ciuperci cu avocado

    O supa calda pentru zilele reci de iarna este binevenita. Asadar va invitam sa degustati supa de ciuperci cu avocado.

  • Paste cu legume mexicane, ciuperci si carne de pui

    Gustoase la orice masa, pastele fac parte din categoria mancarurilor apetisante. Pentru a savura gustul lor special, va propunem sa preparati paste cu legume mexicane, ciuperci si carne de pui.

  • Cornuri cu umplutura de somon si branza

    In toiul zilei, pentru o gustare la birou sau in confortul casei dumneavoastra, puteti incerca cornuri cu umplutura de somon si branza.