Citeste articole din "Retete culinare"

  • Sos de lamaie pentru friptura

    Sos de lamaie pentru friptura

    Un sos cu influente mediteraneene, perfect pentru o friptura de pui la cuptor sau gratar pe care vreti sa o transformati intr-o surpriza pentru invitati.

  • Biscuiti cu ghimbir si scortisoara

    Biscuiti cu ghimbir si scortisoara

    Un desert usor sau o gustare care ne va umple de energie, cu gust intens de ghimbir si note dulci de scortisoara, reteta pentru iarna sau pentru o dupa-amiaza rece de toamna.

  • Salata de conopida

    Salata de conopida

    Conopida este ingredientul principal intr-o salata de toamna, servita calda, cu mici detalii surprinzatoare precum stafidele dulci si parfumate.

  • Sos dulce-picant de ardei gras si ardei iute

    Sos dulce-picant de ardei gras si ardei iute

    Combinatia intre gustul dulce al ardeiului gras si cel picant al celui iute face din acest sos o alegere perfecta pentru carnea rosie si nu numai. Puteti modifica dupa plac proportiile, si cum il puteti pregati cu 7-10 zile inainte se pastreaza bine la frigider, intr-un recipient inchis ermetic.

  • Sos cu miere si ulei de masline

    Sos cu miere si ulei de masline

    Un sos versatil, cu gust puternic, potrivit pentru carnea de porc sau pui, dar si pentru legume fierte sau o portie de orez. Perfect pentru cei care vor sa incerce un gust dulce si sarat, putin picant de la usturoi si chili.

  • Sos de ciuperci

    Sos de ciuperci

    Cremos, consistent si cu gustul puternic al ciupercilor salbatice, este sosul perfect pentru carnea de pasare sau porc, transformand o friptura, un snitel sau o portie de chiftelute intr-un deliciu.

  • Sos cu branza cheddar, bere si boia

    Sos cu branza cheddar, bere si boia

    Un sos cremos, consistent, cu gust intens, perfect pentru o gama larga de aperitive. Versatil si cu o aroma aparte, poate insoti fripturi, legume coapte, biscuiti sarati. Poate fi folosit si pentru tartine ca un aperitiv satios si interesant.