O reteta picanta si aromata, care poate fi mai iute sau mai putin iute, dupa gust, cu ardei, rosii, verdeata si aroma aparte a busuiocului. Este un sos ce poate fi folosit pentru carne, legume sau chiar pentru o portie de paste.
Un sos consistent si cu aroma complexa, bun pentru paste dar o alegere indrazneata si pentru felurile de carne sau legume la cuptor. Poate fi folosita bere bruna sau blonda, dupa preferinta.
O salata simpla, care va ajuta sa folositi fasolea verde si mazarea alaturi de salata verde, oferind astfel corpului un plus de vitamine si minerale dupa zilele reci ale iernii.
Un desert plin de culoare si vitamine, cu fructe de padure, capsune, struguri, aromele fiind scoase in evidenta de sosul cu suc de lamaie si miere. Puteti folosi fructe proaspete sau congelate si puteti schimba proportiile dupa gust.
Un desert de vara plin de arome si gusturi, in care puteti folosi orice fructe, amestecand dupa inspiratie culorile pentru o prezentare inedita. Iar menta proaspata, tocata marunt, improspateaza si racoreste.