Citeste articole din "Retete culinare"

 • Salata de fructe cu portocale, curmale uscate si migdale

  Salata de fructe cu portocale, curmale uscate si migdale

  Poate sa para un amestec exotic, unul in care gusturile sunt prea dulci si amestecate, dar pus intr-un bol este o salata aparte, cu multe vitamine si antioxidanti, perfecta ca o gustare sau un desert. Recomandat celor care vor sa incerce altceva.

 • Sos de ceapa

  Sos de ceapa

  Bun atat pentru o friptura la cuptor din carne de porc sau o tava cu legume de toamna, bine coapte, este un sos simplu de pregatit si delicios.

 • Sos de vin alb

  Sos de vin alb

  Bun pentru a aduce un plus de aroma rafinata unei fripturi la cuptor sau pentru a complementa orice fel cu carne, este un sos cu vin alb destul de usor de preparat, mai ales daca alegeti un vin de calitate.

 • Marmelada de caise

  Marmelada de caise

  Un desert clasic, dulce-acrisor, cu multa vitamina C, perfect pentru orice anotimp. Secretul pentru orice marmelada reusita este sa alegeti fructe sanatoase, bine coapte, iar gustul final trebuie sa fie dominat de notele vegetale, fructate si nu de zahar.

 • Ciuperci cu branza cu mucegai si cimbru

  Ciuperci cu branza cu mucegai si cimbru

  Un aperitiv usor de facut, gustos datorita combinatiei intre aromele picante din branza si cele de padure, vegetale, ale ciupercilor. Alegeti un soi de ciuperci cu palaria cat mai mare sau mai multe ciuperci medii.