
Sos cu usturoi in stil asiatic
Un sos cu arome dense, exotice, de inspiratie chinezeasca, bun pentru carne, legume, orez sau, de ce nu, pentru a completa o portie de taietei de orez.
Un sos cu arome dense, exotice, de inspiratie chinezeasca, bun pentru carne, legume, orez sau, de ce nu, pentru a completa o portie de taietei de orez.
Un sos de inspiratie asiatica, cu un gust in care se intalnesc aroma picanta a ghimbirului si dulceata amaruie de soia. Bun pentru legume, peste, pui sau carne de vita.
Cu aroma sa putin diferita de otetul clasic, varianta din orez are vagi note dulcegi, si poate sa ofere unui preparat acel gust putin asiatic, exotic, distinct. Iar ghimbirul picant echilibreaza gustul racoritor al castravetilor.
O reteta clasica de sos bun pentru friptura de pui, peste sau legume la cuptor.
O salata de fructe cu mult ananas, struguri, kiwi, capsune si zeama de limeta.
O reteta pentru un desert sau o gustare sanatoasa, plina de arome si gusturi, dulce si cu atat mai buna cu o portie generoasa de iaurt. Puteti ajusta cantitatile daca pastrati pe cat posibil proportiile retetei.
O reteta cu puternice influente mediteraneene, in care gustul puternic de portocala bine coapta, dulce, zemoasa, se intalneste cu scortisoara, boiaua de ardei sau notele acrisoare ale rodiei.
O reteta usor de pregatit in doar cateva minute, iar rezultatul este un sos bun pentru carnea de porc sau pui, pentru vita, pentru chiftele sau crenvursti, versatil, aromat si gata imediat.
Un sos clasic, bun pentru paste sau chiftele. Puteti pune mai mult ardei iute sau deloc pentru un sos dulce.
Un sos clasic, pe care il puteti pregati destul de usor si acasa daca v-ati plictisit de variantele disponibile in magazine.