Citeste articole din "Retete culinare / Fripturi"

  • Friptura umpluta cu ciuperci si sunca

    Friptura umpluta cu ciuperci si sunca

    Consistenta, perfecta pentru o ocazie festiva sau, de ce nu, pentru o seara placuta alaturi de cei mai buni prieteni. Multe calorii dar si un amestec perfect de gusturi si arome.

  • De ce si cum se adauga vin in mancare?

    De ce si cum se adauga vin in mancare?

    Obtinut din struguri de soi mangaiati si indulciti de razele soarelui, vinul este prin definitie cea mai distinsa bautura care poate fi servita la o masa festiva.

  • Reteta chinezeasca de piept de pui cu susan

    Reteta chinezeasca de piept de pui cu susan

    Preparat intr-o maniera simpla, pieptul de pui cu susan este cu adevarat o mancare deosebita. Semintele de susan au o valoare energetica mare, contribuind astfel la problemele de nutritie.

  • Pui la cuptor cu legume si mustar iute

    Pui la cuptor cu legume si mustar iute

    Preparatele din pui sunt intotdeauna delicioase si la indemana. Va recomandam sa va incantati musafirii cu un preparat gustos: pui la cuptor cu legume si mustar iute.

  • Saute de pui, perfect pentru o cina sanatoasa

    Saute de pui, perfect pentru o cina sanatoasa

    In zilele calde de vara ne mentinem organismul hidratat si vitaminizat cu ajutorul fructelor si legumelor. Fara doar si poate pe langa salate apare si pofta de a consuma carne. Cea mai potrivita, vara, deoarece nu contine grasimi multe, este carnea de pui, insa nu oricum pregatita.

  • Snitel parizian

    Snitel parizian

    Ingrediente: 2 snitele mai mari (sau cite sint necesare), 2 felii subtiri

  • Pagina 1 din 3
  • «
  • 2
  • 3