Reteta chinezeasca de piept de pui cu susan

 Preparat intr-o maniera simpla, pieptul de pui cu susan este cu adevarat o mancare deosebita.

 

Semintele de susan au o valoare energetica mare, contribuind astfel la problemele de nutritie.

De asemenea, acestea au rolul de a inlesni digestia si de a intari sistemul imunitar.

 

Ingrediente necesare:

1 piept de pui

2 linguri de unt

2 linguri de sos de soia

100 g faina

75 g seminte de susan

sare

piper


Mod de preparare:

Semintele de susan se rumenesc timp de 5-10 minute in cuptorul fierbinte, fara a se arde.

Se amesteca faina cu sare, piper si seminte de susan.

Dupa aceea se pune totul pe o bucata de hartie de copt.

Pieptul de pui se da prin sosul de soia.

Apoi se preseaza pe ambele parti, pe hartia cu faina si susan.

Puiul intr-un singur strat se pune intr-un vas.

Se toarna deasupra untul topit.

Se lasa la copt timp de 40 de minute.

La sfarsit, sosul din tava se toarna in farfurie, peste pieptul de pui.


Se recomanda ca pieptul de pui cu susan sa se serveasca alaturi de o garnitura simpla de legume fierte sau preparate pe gratar.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/2e6414c622c2b688e29849a9b9630597) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139