Delicii de Paste. Cotlet de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi

Chiar daca nu va incanta atat de mult carnea de miel, puteti totusi sa gustati macar o mica portie din friptura apetisanta de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi.

 

Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

5 cotlete de miel

100 g unt

3 catei de usturoi

1 legatura de rozmarin proaspat

sare


Se prepara simplu:

Cotletele de miel se curata de grasime.

Apoi se pun intr-o tava lata.

Se dau la cuptor la foc potrivit.

Se lasa timp de 5 minute.

Se scot si se inteapa cu furculita.

Apoi se adauga si bucatele de usturoi in friptura.

Apoi fiecare cotlet se unge cu unt pe ambele parti.

Se presara rozmarin si sare peste acestea.

Se pun iar in tava.

Se dau la cuptor, acoperind tava cu o folie de aluminiu.

Se lasa timp de 40 de minute.

Cand este gata friptura, se serveste alaturi de un pahar cu vin rosu.

Sursa foto

Articole asemănătoare