Delicii de Paste. Pulpa de miel marinata

 Pentru aperitive puteti incerca pentru ziua de Paste si pulpa de miel marinata. Bucurati-va de un gust unic preparand aceasta reteta cat se poate de simpla.

Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

1-2 pulpe de miel, fara os


Pentru marinata sunt necesare ingredientele:

8 linguri de zahar brun

coaja si zeama rasa de la 2 lamai

3-4 catei de usturoi, curatati si taiati

3-4 linguri de oregano sau cimbru

8 linguri de ulei de masline


Se realizeaza astfel:

Se amesteca ingredientele de mai sus pentru a prepara marinata.

Pulpa de miel se cresteaza.

Se pune intr-o punga, in care se toarna marinata facuta.

Se sigileaza punga si se agita apoi.

Se lasa la frigider punga, peste noapte.

Carnea de miel gata marinata se pune apoi pe gratar.

Se lasa timp de 30 de minute.

La fiecare 10 minute, se mai intoarce.

Cand s-a rumenit, se ia de pe gratar.

Se pune pe un platou.

Se acopera cu o folie de aluminiu.

Pulpa de miel marinata se serveste alaturi de o portie de cartofi copti.

Sursa foto

Articole asemănătoare