Citeste articole din "Retete culinare / Ciorbe, supe, borsuri"

  • Reteta gustoasa de caltabos

    Reteta gustoasa de caltabos

    Numiti in unele zone cartabos, chisca sau calbaj, caltabosii sunt carnati preparati de regula la taierea porcului, din maruntaiele acestuia fierte si tocate.

  • Fasole in sos de rosii

    Fasole in sos de rosii

    Daca sunteti o persoana indragostita irevocabil de gusturile traditionale, reteta de fasole in sos de rosii intra probabil in categoria specialitatilor aflate pe lista de asteptare.

  • Supa crema de broccoli

    Supa crema de broccoli

    Cu putina indemanare, daca aveti in casa toate ingredientele de mai jos, in mai putin de 30 de minute puteti servi masa impreuna cu cei dragi.

  • Reteta de linte rosie cu orez

    Reteta de linte rosie cu orez

    Evaluate din perspectiva valorii nutritive si a proprietatilor, lintea si orezul sunt doua alimente “minune” aflate la indemana oricui. De fiecare data cand sunt servite cele doua ingrediente isi revarsa cu aceesi generozitate beneficiile.

  • Supa de linte

    Supa de linte

    Lintea este o planta leguminoasa consumata cu predilectie de popoarele asiatice. De ceva vreme, insa, a inceput sa fie promovata si la noi ca alternativa la mazare si fasole. Lintea este ticsita cu proteine sanatoase, fibre si carbohidrati cu ardere lenta - resurse pretioase pentru vegetarieni deoarece

  • Supa de spanac

    Supa de spanac

    Spanacul este o planta de care se leaga multe legende si miracole medicale. In bucatarie, ca ingredient, este foarte versatil si sta la baza multor retete de succes. Supa de spanac ar fi doar una dintre ele.

  • Specialitati ardelenesti de toamna. Supa de dovleac

    Specialitati ardelenesti de toamna. Supa de dovleac

    Dovleacul nu se numara doar printre cele mai gustoase legume de toamna ci sta deopotriva alaturi de cele mai sanatoase. Pana cand iarna isi va intra in drepturi, este de dorit sa consumam dovleac cat mai frecvent si in maniere cat mai diverse.