Sos de salata cu otet balsamic si mustar
Ingrediente:
2 linguri otet balsamic
2 linguri mustar
6 linguri ulei de masline
1 lingurita miere
1 varf de lingurita sare
1 varf de lingurita piper macinat
Mod de preparare: intr-un bol se bat bine otetul cu mustarul, mierea, sarea si piperul, pana cand aveti un sos omogen. Se adauga treptat uleiul de masline, amestecand de fiecare data foarte bine cu un tel sau un mixer vertical. Se foloseste imediat, dar se poate pastra la frigider pentru 2 saptamani, lasandu-l sa ajunga la temperatura camerei inainte de utilizare.
Articole asemănătoare
-
Salata cu somon afumat si ceapa verde
O salata plina de gust si hranitoare pentru a lua masa acasa sau la birou poate fi salata cu somon afumat si ceapa verde.
-
Sosuri delicioase de casa. Sos de legume cu ghimbir
Un sos pregatit in casa confera savoare mancarurilor preferate. Va propunem sa incercati reteta de sos de legume cu ghimbir.
-
Paste cu verdeata si sos de branza cu smantana
Simplu de preparat, reteta de paste cu verdeata si sos de branza cu smantana este numai buna pentru a o servi alaturi de cei dragi.
-
Rulouri cu carnaciori si sos de hrean cu maioneza
Pentru o masa delicioasa, pregatiti rulourile cu carnaciori si sos de hrean cu maioneza. Ingredientele le gasiti mai jos:
-
Salata de iarna cu gogonele, gogosari si mustar
O salata speciala pentru perioada de iarna este salata cu gogonele, gogosari si mustar.