Paste cu verdeata si sos de branza cu smantana

 Simplu de preparat, reteta de paste cu verdeata si sos de branza cu smantana este numai buna pentru a o servi alaturi de cei dragi.


Ingredientele necesare sunt urmatoarele:

400 g paste scurte si groase (penne, macaroane, fusilli)

1 ou

600 ml smantana

200 g branza

50 g unt

verdeata

sare

piper


Se prepara astfel:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.

Separat se bate smantana cu oul.

Se pune si branza rasa.

Se adauga si verdeata tocata.

Se pune si piperul proaspat macinat.

Se amesteca bine toata compozitia.

Pastele fierte se scurg de apa.

Intr-o cratita se pune untul la topit.

Se adauga pastele.

Se toarna si sosul.

Se amesteca timp de 2-3 minute, pana ce s-a topit branza si sosul a devenit mai gros.

Pastele gata preparate se servesc imediat, cu parmezan ras deasupra.

Sursa foto

Articole asemănătoare