Rulouri cu carnaciori si sos de hrean cu maioneza

 Pentru o masa delicioasa, pregatiti rulourile cu carnaciori si sos de hrean cu maioneza.


Ingrediente:

400 g carnaciori de porc, fara pielita

2 linguri de patrunjel, proaspat tocat

6 cepe verzi, tocate

500 g aluat fraged, la temperatura camerei

1 ou batut


Pentru sos:

2 lingurite de hrean ras

6 linguri de maioneza


Pentru ornat:

seminte de dovleac

 

Modul de preparare:

Se incinge cuptorul mai intai.

Carnea de carnati se amesteca cu verdeata.

Pe o suprafata presarata cu faina se intinde aluatul fraged.

Apoi acesta se taie in jumatate pe lungime, obtinand astfel 2 fasii de aluat.

Se ung cu ou batut.

Jumatate din cantitatea de carne se pune in mijlocul foii de aluat.

Dupa aceea se ruleaza aluatul.

Se repeta acelasi procedeu si cu cealalta fasie.

Rulourile astfel rezultate se ung cu ou batut pe deasupra.

Se orneaza cu seminte de dovleac.

Apoi fiecare fasie se taie in bucati de 4 cm lungime.

Se pun intr-o tava care este tapetata cu hartie pergament.

Se lasa la cuptor timp de 20-25 de minute.

Cand sunt gata, se pun pe un platou.

Se prepara si sosul, amestecand hreanul ras cu maioneza.

Sosul se serveste impreuna cu rulourile cu carnaciori.

Sursa foto

Articole asemănătoare