Salata de oua cu cascaval, maioneza si patrunjel verde

Va propunem o salata de oua cu cascaval, maioneza si patrunjel verde pentru o gustare delicioasa care se pregateste rapid.

Ingredientele necesare:

6 oua

200 g cascaval

200 g telemea sarata

150 g maioneza cu smantana

sare

patrunjel verde


Modul de preparare:

Ouale se pun la fiert si se lasa pana devin tari.

Cand sunt gata, se curata de coaja.

Apoi se dau pe razatoarea mica.

Intr-un alt vas se rade si cascavalul.

La fel se face si cu branza.

Se incepe apoi untr-un bol sa se pune un strat de telemea.

Se continua cu un strat de oua.

Dupa aceea se pune si un strat de cascaval.

Deasupra se adauga maioneza cu smantana.

Se mai repeta aceste straturi.

Apoi se decoreaza cu patrunjel verde tocat fin.

De asemenea, se mai orneaza si cu feliute de gogosari rosii.

Sursa foto

Articole asemănătoare