Salata de capsune cu branza feta si migdale prajite

 O salata ce surprinde prin bogatia culorilor si a gustului este salata de capsune cu branza feta si migdale prajite.


Ingredientele de care aveti nevoie:

Pentru salata:

1 lingura de ulei de masline

1 salata verde

1/2 cana de capsune

1/2 cana de branza feta sfaramata

1/2 cana de migdale prajite


Pentru sos:

1 catel de usturoi

1/2 lingurita de miere

1/2 lingurita de mustar de Dijon

1 lingurita de otet balsamic

 

Se realizeaza astfel:

Catelul de usturoi se curata si se zdrobeste.

Salata verde se taie marunt.

Capsunele se taie felii.

Migdalele prajite se taie in bucati.

Se incepe mai intai prepararea sosului.

Se amesteca usturoiul cu mierea si mustarul.

Apoi se adauga otetul balsamic si uleiul de masline.

Se amesteca bine.

Intr-un bol se pun celelalte ingrediente pentru salata.

Se amesteca si acestea.

Apoi se adauga sosul preparat.

Salata colorata rezultata se serveste cu paine proaspata si ulei de masline cu usturoi zdrobit.

Sursa foto

Articole asemănătoare