Salata de vara cu branza feta, capsune, castraveti

Ingrediente:
 
300 g capsune bine coapte
2 castraveti medii
125 g branza feta
1 salata verde mica
1/2 cana frunze de spanac, spalate si taiate mare
cateva frunze de menta
2 linguri otet de vin alb
1 lingura miere
sare, piper
2 linguri seminte de mac
3-4 linguri ulei de masline
 
Mod de preparare: capsunele se spala, se curata de codite si se taie in jumatati, lasandu-le deoparte. Separat se spala si se curata salata verde si se pune intr-un bol, rupta bucati, alaturi de frunzele de spanac. Se adauga castravetii taiati subtire pe lung, cu tot cu coaja, capsunele, si totul se amesteca usor. Separat se taie in cubulete branza feta, care se amesteca bine cu jumatate din cantitatea de ulei si cu frunzele de menta tocate, sarand putin. Se pun si semintele de mac, restul de ulei, otetul si mierea, putin piper negru, turnand totul peste salata. Se tine la rece inainte de servire.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare