Retete de toamna. Salata de spanac si branza cu mucegai albastru

Daca doriti sa incercati o salata de toamna cu gust special, potrivita in orice moment si la orice aperitiv, va propunem urmatoarea reteta cu spanac si branza cu mucegai albastru.

Ingrediente:
 
1 para
1 ceapa rosie
1/2 kg frunze de spanac
250 g de branza cu mucegai albastru
100 gr nuca
 sos vinaigrette

Mod de preparare:

Curata para de coaja, feliaz-o in bucati mici, si taie ceapa marunt. Pune intr-un bol pentru salata frunzele de spanac, spalate si uscate. Adauga feliile de pere si de ceapa, apoi pune branza si bucatelele de nuca si amesteca . Toarna peste ingrediente sosul vinaigrette, dupa gust.

Salata se serveste imediat, cu sau fara felii de paine prajita.

 

Sursa foto: dishinanddishes.com

I. C.

 

 

Articole asemănătoare