Retete de toamna. Salata de spanac si branza cu mucegai albastru
Daca doriti sa incercati o salata de toamna cu gust special, potrivita in orice moment si la orice aperitiv, va propunem urmatoarea reteta cu spanac si branza cu mucegai albastru.
Ingrediente:
1 para
1 ceapa rosie
1/2 kg frunze de spanac
250 g de branza cu mucegai albastru
100 gr nuca
sos vinaigrette
Mod de preparare:
Curata para de coaja, feliaz-o in bucati mici, si taie ceapa marunt. Pune intr-un bol pentru salata frunzele de spanac, spalate si uscate. Adauga feliile de pere si de ceapa, apoi pune branza si bucatelele de nuca si amesteca . Toarna peste ingrediente sosul vinaigrette, dupa gust.
Salata se serveste imediat, cu sau fara felii de paine prajita.
Sursa foto: dishinanddishes.com
I. C.
Articole asemănătoare
-
Sos de branza cu mucegai albastru
Un sos cu note picante datorita branzei cu mucegai albastru, bun pentru feluri de legume sau carne.
-
Cartofi gratinati cu nucsoara si branza cu mucegai albastru
O alternativa la clasicii cartofi pregatiti in cuptor.
-
Salata de vara cu spanac, branza si mar
Consistenta si proaspata, cu gust vegetal puternic si savoarea de branza feta.
-
Spaghete cu nuci si branza cu mucegai albastru
Consistenta si in egala masura delicioasa, combinand dulceata de nuci cu gustul picant al sortimentului preferat de branza cu mucegai albastru, iata o varianta de a savura indragitele spaghete.
-
Oua si branza la cuptor, cu oregano si rosii
Printre mancarurile bune cu care sa va incantati musafirii se regaseste si reteta de oua si branza la cuptor, cu oregano si rosii.