Salata de mar cu branza de capra si andive

 O salata cu un gust bun este binevenita in orice moment al zilei, fie ca sunteti acasa ori la lucru.


Pentru a va bucura de acest gust, va propunem sa pregatiti salata de mar cu branza de capra si andive.

Dintre celelalte branzeturi, branza de capra se digera mai usor. Aceasta este un aliment redus in grasimi si contine putine calorii.


Ingredientele necesare sunt cele de mai jos:

2 linguri de otet

1/2 lingurita de mustar Dijon

1 catel mic de usturoi

1/2 lingurita de sare

1/2 lingurita de piper

1/3 ceasca cu ulei de masline

1 lingura de patrunjel verde

3 andive

1 manunchi de spanac

1 mar verde

100 g branza de capra

1/4 ceasca de nuci


Modul de preparare:

Intr-un bol se pun otetul, mustarul si usturoiul tocat.

Se adauga si sarea cu piperul.

Se amesteca bine toate aceste ingrediente.

Apoi se adauga uleiul si patrunjelul verde, tocat fin.

Andivele se desfac, iar pe fiecare farfurie se pun cateva frunze.

In mijloc se pune spanacul.

Se incalzeste gratarul si se pun feliile de mar.

Branza se taie in felii mici si se pune pe fiecare felie de mar.

Se lasa 5 minute pe gratar, pana ce merele si branza au inceput sa capete o culoare aurie.

Apoi bucatile de mar cu branza de capra se pun peste frunzele de andive.

Dupa aceea se toarna sosul.

Se adauga si nucile taiate fin.

Apoi se serveste cu placere aceasta salata delicioasa.

Sursa foto

Articole asemănătoare