Suc de pepene cu bere de ghimbir si limeta

Ingrediente:
1 kg miez de pepene rosu
½ cana suc de limeta
bere de ghimbir rece
cuburi de gheata
(optional) 100 ml vodca

Mod de preparare: miezul de pepene rosu se taie bucati potrivite, se indeparteaza samburii si se pune in blender. Se adauga sucul de limeta si se mixeaza totul pana cand aveti un piure de miez de fruct, parfumat si fin. Se toarna si vodca pentru un cocktail de vara sau se toarna pana la jumatate in pahare inalte sau halbe, completand cu gheata dupa gust si bere de ghimbir rece.

 

Foto: publicdomainpictures.net

 

Articole asemănătoare

  • Ceai cu portocale si bere de ghimbir

    O bautura pentru zilele calde, excelenta cu multa gheata, pregatita din ceaiul negru sau verde, portocale mari si coapte, putin suc de lamaie, miere si bere de ghimbir, abia scoasa de la frigider.

  • Bautura de vara cu bere de ghimbir si rozmarin

    Rozmarinul este intalnit cel mai des in bucatarie, in delicioase retete, dar aici se intalneste cu berea de ghimbir si sucul de limeta pentru o bautura de vara proaspata si racoritoare. Poate fi pregatita si cu vodca pentru un cocktail alcoolic de calitate.

  • Cocktail cu whiskey si bere de ghimbir

    O reteta usor de pregatit, cu notele usor picante si aromate ale berii de ghimbir si cele de whiskey, dar si cu un gust putin acrisor dat de limeta.

  • Cocktail cu bourbon si suc de limeta

    Una dintre cele mai simple retete pentru o bautura pregatita repede, acasa, pentru care nu aveti nevoie de experienta ca barman. Alegeti un bourbon care sa va placa, limete bine coapte si o sticla cu bere de ghimbir, cat mai rece.

  • Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir

    Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.