Cocktail cu vin rosu, tequila si bere de ghimbir

Ingrediente:

50 ml tequila
50 ml vin rosu
30 ml suc de limeta
100 ml bere de ghimbir rece
1-2 felii subtiri de limeta pentru decor
gheata

Mod de preparare: intr-o cana sau pahar se pune putina gheata, se toarna tequila, vinul rosu si sucul de limeta, amestecand bine. Se completeaza cu bere de ghimbir si se pun 1-2 felii de limeta pentru servire.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Ceai cu portocale si bere de ghimbir

    O bautura pentru zilele calde, excelenta cu multa gheata, pregatita din ceaiul negru sau verde, portocale mari si coapte, putin suc de lamaie, miere si bere de ghimbir, abia scoasa de la frigider.

  • Cocktail cu rom si bere de ghimbir

    O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.

  • Suc de pepene cu bere de ghimbir si limeta

    Pepenele rosu este unul dintre deserturile preferate ale verii, iar aceasta reteta sucul proaspat se intalneste cu limeta si berea de ghimbir. Iar cu putina vodca poate deveni un cocktail de vara.

  • Cocktail cu bere de ghimbir, scortisoara si cidru de mere

    Un cocktail surprinzator pentru cei care vor o bere de ghimbir rece intr-o zi calduroasa, cu note intense de mar si mirodenii, excelent pentru clipele petrecute alaturi de cei mai buni prieteni.

  • Cocktail cu vodca si bere de ghimbir

    Un cocktail cu gust proaspat, aromat si putin intepator, dar cu note intense de vodca si citrice.