Cocktail cu vodca si bere de ghimbir

Ingrediente:

50 ml vodca
25 ml suc de limeta sau lamaie
1-2 felii subtiri de lamaie pentru servire
1-2 felii mici de ghimbir
bere de ghimbir

Mod de preparare: ghimbirul, vodca, sucul de citrice se pun intr-un shaker cu putina gheata si se agita bine, apoi amestecul se toarna intr-o halba sau o cana, completand cu bere de ghimbir rece. Se serveste cu 1-2 felii subtiri de lamaie sau limeta.

Foto: needpix.com


 

Articole asemănătoare

 • Suc de pepene cu bere de ghimbir si limeta

  Pepenele rosu este unul dintre deserturile preferate ale verii, iar aceasta reteta sucul proaspat se intalneste cu limeta si berea de ghimbir. Iar cu putina vodca poate deveni un cocktail de vara.

 • Cocktail cu bere de ghimbir, scortisoara si cidru de mere

  Un cocktail surprinzator pentru cei care vor o bere de ghimbir rece intr-o zi calduroasa, cu note intense de mar si mirodenii, excelent pentru clipele petrecute alaturi de cei mai buni prieteni.

 • Cocktail cu whiskey si bere de ghimbir

  O reteta usor de pregatit, cu notele usor picante si aromate ale berii de ghimbir si cele de whiskey, dar si cu un gust putin acrisor dat de limeta.

 • Cocktail cu bourbon si suc de limeta

  Una dintre cele mai simple retete pentru o bautura pregatita repede, acasa, pentru care nu aveti nevoie de experienta ca barman. Alegeti un bourbon care sa va placa, limete bine coapte si o sticla cu bere de ghimbir, cat mai rece.

 • Cocktail cu rom si bere de ghimbir

  O bautura cu gust proaspat, aromat, note exotice si usor picante.