Cocktail cu bere de ghimbir, scortisoara si cidru de mere

Ingrediente:

50 ml vodca
50 ml cidru rece de mere
2 linguri suc de limeta
bere de ghimbir
felii subtiri de mar pentru servire
1 baton scortisoara
1-2 cuisoare intregi

Mod de preparare: intr-un shaker plin pe jumatate cu gheata sau in lipsa lui intr-un recipient potrivit se toarna vodca, cidrul, sucul de limeta, agitand bine si turnand apoi intr-un pahar sau o cana. Se completeaza cu bere de ghimbir rece, se pun 1-2 felii subtiri de mar, un baton de scortisoara si cuisoarele, amestecand usor.

Foto: pxfuel.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu vin rosu, tequila si bere de ghimbir

    Un cocktail de toamna, cu o baza de vin rosu, gust puternic de tequila si prospetimea usor picanta a berii de ghimbir, rece si spumoasa. Si in plus ii adaugati putin suc de limeta pentru notele racoritoare de citrice.

  • Bautura de vara cu bere de ghimbir si rozmarin

    Rozmarinul este intalnit cel mai des in bucatarie, in delicioase retete, dar aici se intalneste cu berea de ghimbir si sucul de limeta pentru o bautura de vara proaspata si racoritoare. Poate fi pregatita si cu vodca pentru un cocktail alcoolic de calitate.

  • Cocktail cu bere, vodca si ghimbir

    Cu un gust usor picant si aromat, poate fi pregatit cu bere blonda, bruna sau, pentru o aroma intensa, cu bere de ghimbir.

  • Cocktail cu bourbon si suc de limeta

    Una dintre cele mai simple retete pentru o bautura pregatita repede, acasa, pentru care nu aveti nevoie de experienta ca barman. Alegeti un bourbon care sa va placa, limete bine coapte si o sticla cu bere de ghimbir, cat mai rece.

  • Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir

    Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.


Warning: fopen(cache/8f4b3dfb073ce727581cd7627d1e6bd6) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139