Cocktail cu bere de ghimbir, scortisoara si cidru de mere

Ingrediente:

50 ml vodca
50 ml cidru rece de mere
2 linguri suc de limeta
bere de ghimbir
felii subtiri de mar pentru servire
1 baton scortisoara
1-2 cuisoare intregi

Mod de preparare: intr-un shaker plin pe jumatate cu gheata sau in lipsa lui intr-un recipient potrivit se toarna vodca, cidrul, sucul de limeta, agitand bine si turnand apoi intr-un pahar sau o cana. Se completeaza cu bere de ghimbir rece, se pun 1-2 felii subtiri de mar, un baton de scortisoara si cuisoarele, amestecand usor.

Foto: pxfuel.com

Articole asemănătoare

  • Ceai cu portocale si bere de ghimbir

    O bautura pentru zilele calde, excelenta cu multa gheata, pregatita din ceaiul negru sau verde, portocale mari si coapte, putin suc de lamaie, miere si bere de ghimbir, abia scoasa de la frigider.

  • Bautura de vara cu bere de ghimbir si rozmarin

    Rozmarinul este intalnit cel mai des in bucatarie, in delicioase retete, dar aici se intalneste cu berea de ghimbir si sucul de limeta pentru o bautura de vara proaspata si racoritoare. Poate fi pregatita si cu vodca pentru un cocktail alcoolic de calitate.

  • Cocktail cu rom si cidru de mere

    O varianta a clasicului mojito, este o bautura ce se poate pregati usor acasa, pentru care veti avea nevoie de rom, cidru de mere, mirodenii, lamaie si menta, iar la final apa minerala, sifon sau, de ce nu, apa tonica preferata. Se serveste cu gheata.

  • Cocktail cu vodca si bere de ghimbir

    Un cocktail cu gust proaspat, aromat si putin intepator, dar cu note intense de vodca si citrice.

  • Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir

    Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.