GEOLINO PLANTS & FLOWERS

GEOLINO plants & flowers Pret: 0.00


GEOLINO Plants & Flowers, din gama GEOLIFE line amplificator biologic, este de fapt un fertilizator inovativ realizat grație noului concept de tehnologie biologică elvețiană E.B.O Energy Systemź. Acest concept a fost creat si dezvoltat de către firma Bioma Agro Ecology CO AG, Elveția/ Adliswil, societate recunoscută pentru inovație în domeniul dezvoltării produselor și sistemelor pentru agricultură biologică fără chimicale.
 
GEOLINO Plants & Flowers este conceput special pentru plantele de ghiveci si pentru flori, fiind un super concentrat compus din elemente organice pure care are efect direct asupra metabolismului plantelor stimulând, îmbunătățind și echilibrând activitatea acestora.
 
GEOLINO Plants & Flowers  scoate în evidență calitatea frunzelor și a florilor în formă naturală și non toxică. Formula sa în întregime biologică, sub emblema “Fără chimicale”, permite tratamentul eficient, simplu și curat al plantelor și florilor de apartament și de balcon, precum și a celor din grădinițele de flori și zarzavat.
 
Avantaje:
 
- revigorarea vegetativă a plantelor epuizate;
 
- îmbunătățirea calităților organoleptice ale plantei;
 
- o mai mare rezistență la boli;
 
- culoare, strălucire și parfum  mai intense;
 
- sporire semnificativă a rezistenței în timp a florilor tăiate
 

Contact: Bioma Agro Ecology Co Romania

Alte produse din Altele