GARD INVIZIBIL PENTRU CAINI INNOTEK SD-2100

Gard invizibil pentru caini Innotek SD-2100 Pret: 1393.00 Sistem pentru restrictionarea accesului SD-2100
Modul de functionare:
Un fir îngropat transmite un semnal radio obisnuit (similar celui de la o telecomanda auto, de exemplu). În momentul în care câinele (purtând zgarda Innotek) se apropie de fir, semnalul radio transmis receptorului de pe zgarda provoaca o stimulare electrica de mica intensitate. Câinele va evita în mod natural locurile în care se simte inconforatabil si va învata rapid sa stea în interiorul zonei delimitate de fir.
Sistemele inteligente de restrictionare a accesului - sunt compuse dintr-un fir si o zgarda cu receiver. Practic, firul se ingroapa sau se aseaza, in zonele unde vreti sa nu aibe acces catelul. Se poate urmari orice contur, se pot crea zone in interiorul altor zone, etc, pe o suprafata ce poate depasi 1 hectar. In zonele in care firul se rasuceste, semnalul se anuleaza, in felul acesta putandu-se crea zone in interiorul altor zone, sau diverse alte configuratii
Cand catelul se apropie de fir, la o distanta setata de dv, primeste un semnal sonor. Daca continua, urmeaza o ciupitura data de un stimul electric. Practic zona care o doriti protejata se imparte in alte 2 zone: zona de avertizare si zona de corectie.
S-a dovedit ca aceste sisteme sunt foarte folositoare in cazul cainilor cu tendinte de evadare, sau a celor care distrug plantele de gradina. Este o solutie eficienta, si practica, alternativa fiind inchiderea catelului intr-un padoc, care nu se poate compara, ca spatiu cu toata curtea, chiar si protejata de un astfel de sistem.
Sistemele de delimitare (îngradire electronica) ofera solutii sigure, eficiente si umane pentru cazurile în care instalarea unui gard nu este posibila. Toate modelele folosesc tonuri de avertizare înaintea stimularii si sunt protejate la descarcarile electrice din atmosfera.
De asemeni, sunt foarte folositoare in cazul portilor actionate prin telecomanda, nemaifiind pericolul sa iasa cainii afara cand intram cu masina in curte.Detalii despre montaj, utilizare si intretinere gasiti in DVD-ul inclus.


Contact: K9 Training Products SRL

Alte produse din Altele