ZGARDA ANTILATRAT INNOTEK BC-200

Zgarda antilatrat Innotek BC-200 Pret: 549.00 BEST SELLER !!!
Zgarda antilatrat Innotek BC-200
- greutate: 70g- dimensiuni: 45x30x25 mm- waterproof- antisoc- curea din chinga reglabila de la 15cm la 60 cm, care se poate schimba - garantie 1 an
Pachetul contine: o zgarda antilatrat cu senzori pentru par scurt, incarcator 220VAC 50Hz, senzori pentru par lung, capac orificiu incarcator de rezerva, prospect.
Zgarda antilatrat INNOTEK, este una dintre cele mai sigure, umane si eficiente produse din domeniu. Stimulul electric administrat, este o modalitate de distragere pe care cainele dv. o va considera neplacuta.Zgarda detecteaza vibratiile corzilor vocale ale cainelui, cand acesta latra, urla sau scheauna. Aceste vibratii sunt monitorizate de un software performant, care administreaza stimulul numai atunci cand cainele vocalizeaza. Latratul altor caini sau alte zgomote si vibratii, nu vor active zgarda.Spre deosebire de alte produse similare, zgarda antilatrat INNOTEK, nu are nici un fel de intrerupatoare sau butoane de reglaj. Doar porniti-o, puneti-o la gatul cainelui, conform cu instructiunile, iar restul este automat.Zgarda antilatrat INNOTEK are niveluri de corectie crescatoare, de la nivelul 1 pana la nivelul 7.Datorita tehnologiei noastre, patentate, Auto-Set, zgarda se regleaza automat la cel mai mic nivel de stimulare care face cainele sa taca. La primul latrat va primi o corectie la nivelul 1. Urmeaza un timp de invatare de 2 sec, pentru a da cainelui ocazia sa asocieze latratul cu corectia. Daca acesta latra din nou, va primi o corectie la nivelul 2, urmata de o alta pauza de 2 sec.Sistemul Auto-Set va creste automat nivelul de corectie ori de cate ori este nevoie, pana cand cainele tace.Zgarzile antilatrat INNOTEK protejaza cainele de stimulare excesiva. Sa presupunem ca acesta tace dupa o corectie la nivelul 4. Dupa 5 min. fara latrat zgarda seteaza automat urmatoarea corectie cu un nivel mai jos, in acest caz, la nivelul 3 (un nivel sub nivelul anterior). La urmatorul latrat, cainele va primi o corectiela nivelul 3, un nivel de “avertizare”, pe care il va recunoaste.Sistemul Auto-Set este drept fata de caine. Daca se va opri din latrat la nivelul de “avertizare“, va putea ajunge la cel mai mic nivel de corectie. Daca va latra peste nivelul de “avertizare”, stimularea va creste in intensitate pana la cel mai mare nivel, sau pana cand cainele tace. Acesta va invata foarte repede ca cel mai potrivit mod de a evita corectia este sa taca. Unii caini invata mai repede decat altii, asa ca fiti rabdatori.Atunci cand dorita sa poata latra, daca, de exemplu, este un caine de paza, pur si simplu scoateti zgarda antilatrat.

Contact: K9 Training Products SRL

Alte produse din Altele