Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

Magazin virtual » Plante, seminte, puieti » Arbusti rasinosi

THUJA (TUIA) PLICATA

THUJA (TUIA) PLICATA Thuja
A fost genetic descoperit sa fie perfect pentru blocarea vantului si pastrarea intimitatii. Este verde tot timpul anului.
Sa pastrezi solul umed pana cand il plantezi. Nu uda prea tare pentru ca acest fapt o sa ii ia oxigenul care este foarte important pentru acest conifer.
INSTRUCTI DE PLANTARE
Primul pas in plantarea lui este sa te asiguri ca radacinile nu stau uscate niciodata si minimalizeaza taierea radacinilor. Cu cat sunt mai sanatoase cu atat se va prinde mai repede si va creste mai repede.
Sapa o groapa unde sa ai dubla distanta in lateral si sub el sa poata sa isi dezvolte in viitor radacinile. Apoi deschide radacinile si umple gaura cu pamant, asigurate ca nu raman gauri de aier care sunt fatale pentru Thyja. Dupa ce ati umplut gaura cu pamant udati bine pana cand pamantul se azeaza, in cazul in care este necesar mai adaugati pamant.
INFORMATII UTILE:
In cazul in care plantati Thuja pentru creerea unui gard viu lasati intre brazi distanta de 1m, distanta necesara pentru dezvoltarea lor.
Tine iarba departe de Thuja la o distanta de aproximativ 40cm, iarba foloseste nutrienti din apa.
PEROADA DE PLANTARE:
Incercati sa plantati 6 cu saptamani inaintea primului inghet, acest fapt le va da o sansa de adaptare la noul loc. Thuja nu creste iarna si vara prea mult, ei se dezvolta primavera si toamna.
Odata prins un necesita atentie speciala, se uda doar in cazuri speciale cand este seceta, altfel natura isi face datoria.
THUJA DECUPARE :
Thuja nu necesita decupare, ei cresc intr-o forma de coloana alungita daca un sunt decupatri. Pentru garduri vi ei se preteaza bine la decupare si se pot lasa sa creasca pana la inaltimea dorita.
FERTILIZATOR:
Raspund foarte bine la fertilizator dar asigurate sa folosesti cantitatea necesara si fertilizare asa fie facuta la anotimpul potrivit, in cazul unei fertilizari masive se vor arde.


Pretul produsului: 30.00 RON Contact DIOSES DESIGN

Alte produse din Arbusti rasinosi