ANCADRAMENTE - PROFILE DECORATIVE

Ancadramente - Profile Decorative Pret: 12.00

Profile Decorative Decostyrene®
  Ancadramentele Decorative Decostyrene® pentru fatada adauga personalitate,frumusete si stil casei tale, având o calitate superioara la costuri mult mai reduse decât sistemele clasice pentru decorare a cladirilor.
 Profilele Decostyrene® sunt prezentate spre comercializare in magazinele de profil.Panoul de prezentare contine materiale publicitare in care sunt prezentate modele de cornie, ancadramente, pervazuri si chei de bolta.
  Dac v plac oricare dintre modelele noastre standard sau doriti sa deveniti propriul arhitect al casei, v rugm s ne anunai i v vom trimite comanda pe baza specificaiilor dvs. Putei sa ne trimiteti pe e-mail, pot, fax desenele modelelor personalizate în oricare dintre urmtoarele formate, PDF, DXF, DWG, JPG, GIF, PNG, TIFF impreun cu numrul de piese de care avei nevoie. V vom trimite un raspuns care va rezolva "impasul" in care se afla casa dumneavoastra.
  V rugm s nu ezitai s ne sunai dac avei întrebri cu privire la comanda sau cu privire la produsele noastre. Asteptam sa ne vizitati si pe site.
 
http://www.decostyrene.ro/Produse.html


Contact: Decostyrene

Alte produse din Decoratiuni