A SLABIT PATRU KILOGRAME INTR-O SAPTAMANA

Eugenia SerbanActrita Eugenia Serban urmeaza mai multe diete, reusind sa scape doar intr-o saptamana de patru kilograme.

"In ultima vreme m-am cam ingrasat si, prin urmare, am inceput sa tin regim. Este un regim monoaliment, care aduce rezultate intr-un timp foarte scurt. Intai de toate trebuie sa spun ca sunt excluse dulciurile, sarea, condimentele si bauturile alcoolice. Eu beau numai cafea, ceai si apa plata".

Dar iata reteta pe care Eugenia a urmat-o de mai multe ori, cu succes.

In prima zi: legume fierte (morcovi, telina, ardei gras).
A doua zi: cartofi fierti.
A treia zi: branza de vaci.
A patra zi: mere.
A cincea zi: orez fiert.
A sasea zi: carne fiarta de pui.

"Stiu aceasta reteta din copilarie si este foarte eficienta. Dieta respectiva poate fi urmata o saptamana, dupa care, pauza si din nou reluata. Toate aceste alimente pe care le-am amintit se mananca intre opt dimineata si opt seara, fara limita de cantitate". 
 

Articole asemănătoare

  • Legume si fructe in Cartea Recordurilor

    Cea mai grea tomata aproape a atins patru kilograme - oprindu-se la 3,906 kg - si a fost inregistrata in vara anului 2016, apartinand unui pasionat din SUA.

  • Invata cum sa gatesti pentru a fi in siguranta

    Lumea moderna este guvernata de principii care ne calauzec spre o viata implinita spiritual si material. Preocupat mai mult ca niciodata de sine, omul a transformat actul banal al hranirii intr-o adevarata stiinta,

  • Cum amenajam o gradina pentru fluturi?

    Gradinaritul s-a transformat de-a lungul anilor intr-o adevarata arta si o mare pasiune pentru tot mai multe persoane

  • Exfolierea delicata a pielii prin metode naturale

    Pielea noastra dispune de un mecanism natural de pastrare a acesteia intr-o maniera sanatoasa si proaspata. Insa, pentru a o mentine astfel, aceasta are nevoie de exfoliere, care constituie un pas important in ingrijirea aspectului si a sanatatii pielii.

  • Sufleu moca glasat

    Sufleul constituie o inventie a bucatarilor francezi, care este o spuma coapta alcatuita din oua batute bine si combinate cu alte ingrediente. Cu un gust foarte bun, sufleul moca glasat este o adevarata provocare pentru gospodine.


Warning: fopen(cache/5ca6d97d069febbaa025d8836b73b12a) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139