Ernst Haeckel si ecologia

 Ernst Haeckel a fost un naturalist al secolului al IX-lea, un german liberal nonconformist.

S-a nascut in Potsdam, in Germania, in anul 1834 si a murit in 1919. A avut un interes foarte mare pentru natura, fapt ce l-a determinat pe tatal sau sa il incurajeze in studiul medicinei.

A fost profesor de zoologie si este cel care a oferit un sens, in 1869, termenului "ecologie", termen ce poate fi exemplificat dupa cum insusi Ernst Haeckel spune, sub forma "o economie a naturii".

Articole asemănătoare

 • Cocktail fara alcool cu suc de cirese si mirodenii

  Suc de cirese proaspat sau din cutie, mirodenii, un pic de zahar, si veti avea o bautura delicioasa, reconfortanta si cu gust proaspat.

 • Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere

  O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.

 • Lapte cu ciocolata si piper cayenne

  De ce sa nu va jucati cu o reteta clasica, adaugand mirodenii si un pic de aroma picanta intr-o cana de lapte cu ciocolata? Doar pentru cei care prefera gustul iute. Cat mai iute.

 • Ceai cu gheata si rozmarin

  Ceaiul poate fi baut fierbinte, cu miere si, de ce nu, lamaie sau lapte, dar la fel de bine poate fi pus intr-o carafa de sticla, cu multa gheata pentru zilele toride. Iar rozmarin alaturi de lamaie va schimba chiar si un ceai banal intr-un deliciu.

 • Trandafirul Augusta Luise, frumusete eleganta si parfum dulce

  Soi de trandafir teahibrid cu boboci mari, parfumati, dubli, cu multe petale de un roz delicat si cu textura catifelata, Augusta Luise este excelent pentru gradini si parcuri, unde atrage prin colorit, dar si pentru buchete destinate unor ocazii memorabile.