Ernst Haeckel si ecologia

 Ernst Haeckel a fost un naturalist al secolului al IX-lea, un german liberal nonconformist.

S-a nascut in Potsdam, in Germania, in anul 1834 si a murit in 1919. A avut un interes foarte mare pentru natura, fapt ce l-a determinat pe tatal sau sa il incurajeze in studiul medicinei.

A fost profesor de zoologie si este cel care a oferit un sens, in 1869, termenului "ecologie", termen ce poate fi exemplificat dupa cum insusi Ernst Haeckel spune, sub forma "o economie a naturii".

Articole asemănătoare

 • Aperitive cu branza cheddar si piper negru

  Proaspete si fierbinti, asteptand musafirii cu miros de cheddar putin picant, bine piperat, o gustare satioasa si plina de arome.

 • Smoothie cu mar si portocala

  Rece si proaspat pregatit, acest smoothie este bautura ideala cand iti este sete si ai prefera ceva cu gust de fructe, arome exotice, racoritor si gata imediat.

 • Smoothie racoritor cu lapte de migdale si portocala

  Perfect pentru o zi calduroasa, este o bautura gata imediat, cu multa vitamina C si gata sa ne ofere un plus de energie si un gust delicios.

 • Sangria cu vin alb si cidru de mere

  In locul unei carafe cu sangria clasica, in care se intalnesc fructele dulci si vinul rosu, de ce sa nu incercati o alternativa cu vin alb sec, foarte rece, si cidru de mere alaturi de vodca si lichior?

 • Cocktail cu grepfrut si bere

  Un cocktail cu gust proaspat, fructat, cu note de citrice, dar si cu astringenta usor amaruie de bere si aroma de prosecco, pentru acele zile calduroase de vara.