Expo Gradina 2009

expo gradina

 

EXPO GRADINA

8 zile pentru expunerea tuturor produselor si decoratiunilor necesare amenajarii gradinilor si spatiilor verzi !!!!

 

Cu sprijinul Primariei Capitalei,  Administratia Parcuri, Lacuri si Agrement

 

23 - 26 Aprilie 2009

 

Parcul Herastrau, Intrarea Charles de Gaulle

 

 

Avem placerea sa va invitam la EXPO GRADINA 2009, targ specializat in produse si servicii necesare amenajarii si intretinerii gradinii. In acest an va propunem ca si spatiu de expunere pe langa Parcul Herastrau si P-ta Revolutiei (Parcarea Cina). Aceasta noua locatie, cu o pozitie centrala si flux mare de vizitatori, speram sa fie cat mai oportuna in vederea unui succes cat mai mare cu ocazia participarii la aceste expozitii. Speram ca ca acesta noua locatie sa aiba un impact pozitiv asupra rezultatelor Dvs. ca urmare a participarii la EXPOGRADINA.

 

Este cel mai important targ dedicat horticultorilor, producatorilor si distribuitorilor de produse necesare amenajarii si intretinerii gradinilor si parcurilor. Cu aceasta ocazie va fi expusa toata gama de produse necesare amenajarii si intretinerii gradinii: plante de interior si exterior, seminte si rasaduri, produse pentru intretinerea plantelor si gradinilor, accesorii pentru gradini, ghivece si jardiniere pentru plante, pavaje si pavele, mobilier pentru gradini si parcuri, foisoare, piscine, case de lemn,  corpuri de iluminat, masini si utilaje pentru intretinerea gradinilor si a spatiilor verzi, etc. Cu aceasta ocazie vor participa si arhitecti si peisagisti care vor putea prezenta publicului vizitator solutiile lor practice pentru designul si amenajarea gradinilor.

 

Pe parcursul celor 8 zile expozitionale, parcul Herastrau si centrul Bucurestiului vor deveni si mai fermecatoare datorita multitudinii de plante si flori; bancute si mobilier de gradina, diverse decoratiuni care vor convinge vizitatorii asupra importantei si necesitatii sfatului unui profesionist.

Pentru informatii si detalii asupra participarii companiei Dvs. la acest  eveniment ne puteti contacta la 021 312 21 93;

 

Persoane de contact: Monica MANU - Director Proiect .

 

Comunicat

 

Articole asemănătoare