Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

rosie uriasa 1,4 kg

rosie uriasa 1,4 kg

1,4 kg fara ingrasamant artificial

Comentarii:

21 Octombrie 2009 postat de coca
rosia uriasa
am avut si eu anul acesta o cultura de rosii impresionanta. nu ca ar fi fost pe cine stie ce suprafata de teren. am avut cam 20 de rasaduri, obtinute de mine din semintele unei rosii de toamna cumparata din piata. Spun impresionanta pentru ca nu am avut niciodata asa o cultura bogata (a si plouat). dar bucuria nu a durat mult pentru ca au aparut niste ganganii (in plin centrul Bucurestiului) cunoscute sub denumirea de PLOSNITA CEREALELOR. am inceput zilnic sa le culeg cu mana si sa le strivesc dar se inmulteau si mai mult. asta e. le facem fifty fifty decat sa stropesc rosiile cu insecticide. patlagelele au iesit mari dar nu atat de frumoase. sub pielita era un strat uscat de pulpa si semintele din zona negre. acelasi lucru am patit si cu caisele mai tarzii. de unde aceste vietati in mijlocul orasului?

19 August 2009 postat de Eu
Felicitari
Frumoasa rosia, dar doamna e si mai frumoasa!

04 August 2009 postat de liana
Felicitari pentru rosie
Asa ceva nu am mai vazut! Cred ca e gustoasa.Va doresc un an bun la recolta!!

Adauga un comentariuDin cauza abundentei comentariilor de tip SPAM pe care le-am receptionat in ultima perioada am fost obligati sa modificam platforma de comentare!
Drept consecinta formularul de adaugare este mai complex si necesita completarea corecta a tuturor campurilor.
Atentie! Comentariile ce contin injurii , jigniri, reclame obscure vor fi sterse si vor atrage dupa ele interzicerea accesului utilizatorului respectiv pe toate sectiunile site-ului!
Va multumim pentru intelegere!