Restaurant - Gradina

Subsolul Bursei de marfuri din Viena gazduieste un frumos si interesant restaurant-gradina, un spatiu primavaratic in orice anotimp. Tufe inmiresmate de nenumartae culori, printre care mirosul irezistibil al tuberozelor se face lesne remarcat, se afla in floraria care  continua cu un restaurant.

 

 

Asezat la o masa va puteti bucura de privelistea plantelor. Nenumarati cumparatori se perinda in spatiul florariei, cumparand un simplu buchet de trandafiri ori  un portocal sau un lamai cu un pret ce poate ajunge si la 2000 $.

 

 

Restaurantul poarta numele arhitectului Bursei, Theophil Hansen. Un savuros meniu, reprezentand o combinatie austriac- mediteraneeana, multumeste orice gust. Restaurantul-gradina poate fi gasit in Districtul I din Viena, la adresa Wipplingerstrasse 34.

 

 

Noiembrie 2007

Articole asemănătoare

 • Trandafirul Yellow Meilove, mai mult galben solar in orice gradina

  Soi de origine franceza de trandafir floribunda, Yellow Meilove atrage atentia prin coloritul bobocilor sai mari, un galben solar, deschis, intens, care va lumina si infrumuseta orice gradina sau parc.

 • Cum puteti folosi resturile din bucatarie in gradina

  Cojile de ou ajung invariabil sa fie aruncate, dar pot fi utilizate in gradina pentru a oferi pamantului un plus atat de necesar de calciu, fie ingropate in sol in apropiere de flori, legume sau arbusti, fie tinand cojile in apa si folosind apoi lichidul pentru a stropi gradina.

 • Trucuri si idei pentru gradina

  Puteti folosi resturile de legume si fructe din bucatarie pentru a fertiliza pamantul din gradina. Cojile de banana, de ou, de legume, bucatelele ramase, cotoarele de mar se pun in blender, se mixeaza bine, iar amestecul se toarna in gropite sau santuri mici sapate in gradina. Se acopera si se lasa pentru cel putin o luna inainte de a planta altceva in acel loc.

 • Magnolia Heaven Scent, o alegere inspirata pentru orice gradina

  Cu florile sale mari, numeroase, de un roz pur spre violet deschis, palid, cu tuse albe, aceasta varietate de magnolie este potrivita pentru orice gradina sau spatiu verde, dar devine centrul de atractie si interes mai ales intr-un spatiu relativ restrans.

 • Sapte moduri de a folosi cafeaua in casa si gradina

  O ceasca de cafea tare si aromata, simpla sau cu putin lapte, este pentru multi esentiala in fiecare dimineata. Dar zatul de cafea sau cafeaua macinata pot fi folosite in casa si in gradina pentru a rezolva rapid si natural probleme dintre cele mai diverse.