Restaurant - Gradina

Subsolul Bursei de marfuri din Viena gazduieste un frumos si interesant restaurant-gradina, un spatiu primavaratic in orice anotimp. Tufe inmiresmate de nenumartae culori, printre care mirosul irezistibil al tuberozelor se face lesne remarcat, se afla in floraria care  continua cu un restaurant.

 

 

Asezat la o masa va puteti bucura de privelistea plantelor. Nenumarati cumparatori se perinda in spatiul florariei, cumparand un simplu buchet de trandafiri ori  un portocal sau un lamai cu un pret ce poate ajunge si la 2000 $.

 

 

Restaurantul poarta numele arhitectului Bursei, Theophil Hansen. Un savuros meniu, reprezentand o combinatie austriac- mediteraneeana, multumeste orice gust. Restaurantul-gradina poate fi gasit in Districtul I din Viena, la adresa Wipplingerstrasse 34.

 

 

Noiembrie 2007

Articole asemănătoare

 • Yellow Baby, lalele galbene pentru cea mai frumoasa gradina

  Varietate pitica de lalele cu inflorescente de un galben intens, puternic, parfum usor si placut, Yellow Baby poate fi acea optiune cromatica plina de prospetime ce va schimba radical o gradina, un balcon sau o terasa.

 • Tigrinum - crinul tigrat pentru gradina ideala

  Un soi oriental de crin de o rara distinctie, Tigrinum este imediat recunoscut datorita petalelor sale de un portocaliu deschis, intens, cu numeroase pete intunecate, de forma rotunda, model decorativ care va face din orice buchet si cu atat mai mult din orice gradina un adevarat spectacol exotic.

 • Hortensia Annabelle - mult alb pentru gradina

  Dintre varietatile de hortensii aceasta Annabelle (numele denota prin el insusi eleganta si farmec) este una dintre cele mai frumoase si mai populare, iar orice gradina, fie oricat de modesta, va deveni odata cu primele flori un spatiu de care va veti desparti cu greu.

 • Muscari azureum - o pata de culoare pentru gradina

  Usor de recunoscut datorita formei aparte a florilor de forma unor clopotei, de un albastru palid deosebit, este o varietate perfecta pentru gradina sau ghivece, efectul decorativ fiind cu totul iesit din comun mai ales alaturi de alte flori in culori complementare.

 • O gradina de legume de invidiat

  Ati plantat in gradina de legume mai multe rasaduri de rosii, dar desi ati ales un soi bun nu sunteti tocmai multumiti de rezultate? In afara ingrasamintelor chimice puteti incerca solutii devenite clasice (sa adaugati coji de ou sau zat de cafea in pamant) sau sa alegeti o varianta ieftina, simpla, care va da tomatelor un gust mai dulce, mai intens.