Demo magazin virtual Publicitate:

alimentatie ulcer duodenal

Acarianul galicol al prunului

Ataca livezile de prun, debilitand pomii. Florile avorteaza, fructele raman mici si contin putine substante zaharoase. Are doua generatii pe an...

Voinea

Pomul este viguros, cu rodire pe ramuri lungi. Poseda rezistenta la rapan si Iamare. Fructele sunt mari, alungite sau tronconice...

Sucul de ridichi negre si rosii

Sucul de ridichi negre si rosii Sucul obtinut din ambele tipuri de ridichi are un miros destul de greu de suportat, din cauza unor substante sulfuroase care se disperseaza in timpul prepararii acestui suc.

Alimentatie in functie de grupele sangvine

Grupele sanguine sunt fundamentale in logica suprema a naturii, urmand un traseu neintrerupt de la inceputurile omenirii pana in prezent.

Durerile de gat

Durerile de gat Durerile de gat pot fi uneori insuportabile. Dar cu ajutorul unor remedii naturale le putem ameliora si chiar elimina.

Vitamina B1

Nepenthes

Nepenthes Nepenthes este o planta carnivora care nu se gaseste la noi in tara si care este destul de mare incat poate inghiti un sobolan sau o pasare.

Fosfor

Acest element chimic, care se gaseste in anumite alimente, este absorbit in intestin si se raspandeste in organism sub forma de fosfat.

Tratamentul cu echinacea (Echinacea purpurea)

Tratamentul cu echinacea (Echinacea purpurea) Dozele repetate de echinacea sporesc imunitatea organismului dumneavoastra la marea majoritate a bolilor infectioase, pornind de la cele respiratorii si pana la cistite, anexite etc.

Cura cu suc de orz verde

Cura cu suc de orz verde Cura cu suc de orz verde se consuma de 3 ori pe zi, cate 50 ml pe zi. Comparativ cu multe alte plante, orzul verde contine: - de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata verde; - de peste 25 de ori mai mult potasiu decat contin bananele; - de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte; - de peste 11 ori mai mult fier decat in telina; - de peste 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele; - de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac; - de peste 23 de ori mai multa biotina decat contine laptele;

Proprietatile fructelor si legumelor

Proprietatile fructelor si legumelor Fructele si zarzavaturile au valori nutritive si calorice cunoscute de toti . Este bine de stiut, ca sub raport caloric, de exemplu, 100 de grame de struguri de buna calitate echivaleaza cu o cantitate similara de carne slaba de vaca sau de peste. In acelasi timp, merita sa stiti ca banalul cartof se constituie in materia prima a celei de-a doua paini a spetei umane.

Dieta Low-Fat

Dulcurile sunt strict interzise in aceasta dieta. Actrita si cantareata Jeniffer Lopez (35 ani) evita mancarurile bogate in grasimi, convinsa fiind ca astfel va fi si mai sanatoasa.

Plante aromatice

Plante aromatice Se mai pot numi mirodeniile lumii europene, sunt ieftine si la indemana oricarei gospodine. Cresc fara pretentii in gradina si ghivece; cu doua-trei pliculete de seminte aveti verdeturi proaspete tot anul. Iar unele dintre ele se inscriu si in categoria plantelor medicinale, fiind folosite si in medicina naturista.

Salata picanta

Salata picanta 1/2 conopida taiata in felii mici, 1 lingura sana, 1 lingura ulei de masline...

Inlocuitorii naturali ai zaharului

Fructele proaspete, care contin o proportie ideala a diferitelor tipuri de zaharuri pot inlocui cu succes zaharul.

Tonic complex

Acest tonic va va ajuta atunci cand va simtiti epuizati, fara energie sau fara chef de viata. Ingredientele necesare prepararii lui se gasesc la farmacii sau in magazine naturiste.

  • Pagina 1 din 3
  • 2
  • 3