Demo magazin virtual Publicitate:

altoire gutui

Bame

Bame Folosite mai ales in arta culinara a Europei de Sud - foarte populare in special in tari precum Turcia sau Grecia, unde intra in compozitia unor preparate traditionale - si in Orientul Mijlociu, bamele au inceput sa fie treptat tot mai apreciate de consumatorii din intreaga lume.

Spaghete cu tocatura

Ingrediente: 2 cepe, 2 morcovi, 300 g tocatura, 500 ml suc de rosii, 100 ml lapte

Ciorba de fasole verde

Ingrediente: morcov, patrunjel, o ceapa mijlocie, 1/2 kg fasole verde

Musaca cu ciuperci

Ingrediente: 500 g macaroane fierte, 100 ml ulei, 300 g mazare, 2 morcovi

Coji de portocale confiate

Ingrediente: 700 g coji de portocale, 1 kg zahar si 300 g glucoza sau

Spirale cu ciuperci

Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa

Steaua rosie

Pomul este viguros si formeaza o coroana larg piramidala spre globuloasa. Fructele sunt mici, sferice, usor turtite la capete, de obicei asimetrice...

Trandafirii tarzii

Este un soi mai vechi introdus n cultura. Pomul este viguros, cu coroana globuloasa. Fructele sunt mijlocii, sferice, asimetrice...

Yellow Cab

Yellow Cab Ingrediente: 7 cl Navan 11 cl crema de ananas 2,8 cl suc proaspat de lime...

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj Ingrediente: 700g carne de porc 50g orez 1kg varza acra

  • Pagina 1 din 2
  • 2