altoirea vitei
Crema de banane
Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura…
Compot de piersici
Ingrediente: 4-5 kg fructe (piersici, caise sau pere, de un singur fel sau…
Cirese confiate
Ingrediente: 1 kg cirese (curatate de simburi) cu pulpa mai tare, 1 kg zahar...
Snitel vienez (in pesmet)
Ingrediente: carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet, ulei…
Friptura de porc
Ingrediente: carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru…
Ciorba de fasole boabe
Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa
Conserve pentru placinta
Ingrediente: Prune brumarii de toama, cirese sau visine, zahar (100 g la 1 kg fructe)…
Ciorba de dovlecei
Ingrediente: Maruntaiele si partea din spate de la un pui, sau carne de vitel
Howea fosteriana

Denumire populara: Kentia, Palmierul Doamnei. Familie: Palmae. Kentia (Howea fosteriana) este una din cele mai bune alegeri cand vine vorba de palmieri decorativi pentru interioare, asta datorita...
Firefly

Ingrediente:
6 cl vodka
11 cl suc de grapefruit
3 cl grenadine...
Compot de gutui
Ingrediente: 4 kg gutui, 1 kg zahar, cca 4 l apa, 1/2 baton vanilie…
Compot de cirese
Ingrediente: 3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar…
Snitele cu ceapa
Ingrediente: 300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa…
Mititei la gratar
Ingrediente: 1/2 kg ceafa de porc, 1/4 carne de vitel, 1/4 kg carne de oaie…
Carne de vanat in aspic
Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara…
Spirale cu ciuperci
Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri
Trandafirii tarzii
Este un soi mai vechi introdus în cultura. Pomul este viguros, cu coroana globuloasa. Fructele sunt mijlocii, sferice, asimetrice...
Goldstrike

Polinator: da, are nevoie
Expunere: plin soare
Tip: cais semi-pitic
Perioada de inflorire: inceputul lunii aprilie
Caracteristici: gust dulce...