Demo magazin virtual Publicitate:

arbusti toamna

French coffee

French coffee Ingrediente: 3 cl brandy 1 portie espresso 2 linguri zahar...

Gradina Botanica a Institutului de Cercetari Biologice, Jibou

Gradina Botanica a Institutului de Cercetari Biologice, Jibou Grdina Botanic din Jibou a fost nfiinat n 1968 ca baz didactic. Grdina ocup o suprafa de 24 ha pe vestigiile unui vechi parc de agrement din preajma castelului medieval, fost reedin nobiliar a familiei Wesselnyi.

Grdina Botanic Macea a Universitii de Vest Vasile Goldi

Obiectiv de patrimoniu natural, obiectiv tiinific dar i cultural, Parcul dendrologic i ulterior Grdina Botanic Universitar Macea are o istorie de peste 250 de ani. ntins pe o suprafa de 20,5 ha, cuprinznd peste 2.000 uniti taxonomice, plantele lemnoase ct i o bogat colecie de plante erbacee, Grdina Botanic este organizat pe sectoare.

Dulceata de struguri

Ingrediente: 1 kg struguri, cintariti dupa ce au fost curatati de coaja si seminte

Dulceata de fragi

Ingrediente: 1 kg fructe (fragi, zmeura, mure), 1 kg zahar, o lamiie

Dulceata de capsune

Ingrediente: 1 kg capsune, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30-50 ml zeama de lamiie

Crema de lamaie

Ingrediente: 4 oua mari, 500 ml lapte, 100-150 g zahar, coaja de lamiie

Crema de banane

Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura

Carne de vanat in aspic

Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara

Paste cu pui

Ingrediente: 1 piept de pui, 1 punga de pasta farfales, 2 cepe mici

Cartofi cu ceapa

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 ceapa, 2 linguri ulei, sare. Preparare: Cartofii se fierb

Budinca de conopida

Ingrediente: 1 kg de conopida, 100 g franzela, 150 ml lapte, 100 g branza telemea

Ardei umpluti cu hribi

Ingrediente: 8 ardei grasi, 3 cepe, 150 g hribi, 100 g orez, 300 g suc de rosii