Demo magazin virtual Publicitate:

arhitectura case

Tomatillo

Tomatillo Din aceeasi familie cu rosia, ramane in topul popularitatii in special in Mexic, fiind exportat in intreaga lume, foarte apreciat de cei care prefera arta culinara mexicana sau pur si simplu un gust mai aparte.

Cartofi alsacieni

Cartofi  alsacieni Pregatire: se curata cartofii de coaja si se taie cubulete sau felii. Se pun in apa sarata si se fierb 5 minute dupa care se scurg si se dau deoparte.

Eliminati varicele si imbunatatiti-va circulatia

Eliminati varicele si imbunatatiti-va circulatia Un remediu ieftin si la indemana oricui pentru fortificarea musculaturii venelor este reprezentat de inot, mersul pe jos sau cu bicicleta. Pasitul in apa (alternativ in apa rece si apa calda), reprezinta o buna gimnastica...

Chrysanthemum

Chrysanthemum Denumire populara: crizantema, margareta. Origine: China sau Japonia. Genul cuprinde plante anuale, bianuale, perene, cu flori in forma de rozeta, de diferite forme, culori si dimensiuni. Exista numeroase specii si varietati de... crizanteme.

Alegerea si amplasarea corecta a plantelor de apartament

Alegerea si amplasarea corecta a plantelor de apartament La alegerea si amplasarea plantelor de interior pentru decorarea apartamentului sau casei dvs. trebuie sa aveti in vedere aspectele legate de asigurarea microclimatului. Plantele trebuie sa aiba conditii corespunzatoare ...

Viscum album

Viscum album Viscum album este cea mai intalnita specie de vasc din Europa; in Marea Britanie se gaseste in zonele din sud. Arbust peren, verde, Viscum album este o planta semi-parazita care traieste pe ramurile copacilor.

Honey Dove

Honey Dove Ingrediente: 9 cl coniac 2 linguri miere

Crema de mere

Crema de mere Ingrediente: 750 g mere ionatane 1/2 baton vanilie

Viburnum

Viburnum Familie: Caprifoliaceae Origine: America de Nord Inaltime: 3 - 4,5 m

Pentru vegetarieni - Cele mai bune retete spaniole - Escalivada

Pentru vegetarieni - Cele mai bune retete spaniole - Escalivada Escalivada, o specialitate foarte populara mai ales in Catalonia, unde este adesea primul fel sau garnitura pentru preparatele din carne, este preferata de gurmanzi si nu numai.