Demo magazin virtual Publicitate:

arsura bacteriana a frunzelor

Ciorba de sfecla

Ingrediente: 1/2 sfecla, morcov, patrunjel, ceapa, un cartof

Proprietatile fructelor si legumelor

Proprietatile fructelor si legumelor Fructele si zarzavaturile au valori nutritive si calorice cunoscute de toti . Este bine de stiut, ca sub raport caloric, de exemplu, 100 de grame de struguri de buna calitate echivaleaza cu o cantitate similara de carne slaba de vaca sau de peste. In acelasi timp, merita sa stiti ca banalul cartof se constituie in materia prima a celei de-a doua paini a spetei umane.

Ciorba de tarhon

Ingrediente: Maruntaie de pasare , sau piept de vita, morcov

Cretesc rosu

Este un soi de mar de iarna autohton, originar din regiunea I pomicola (Muscel, Curtea de Arges. Targoviste. Ramnicu-Valcea). Pomii...

Bigarreau Moreau

Fructele sunt mari si foarte mari, cordiforme. Culoarea este rosie-vie. Pulpa tipic pietroasa, este rosie-negricioasa...

Persea gratissima

Persea gratissima Plantele prezinta frunze lungi de 20-30 de cm, verzi, mate, usor ondulate. Cultivata ca planta de apartament, nu infloreste. Avocado necesita lumina, plantele suporta razele directe ale soarelui, cu exceptia orelor de pranz din timpul verii. Se dezvolta bine intr-un amestec de pamant , compus din mranita si pamant de gradina. Plantele suporta destul de bine aerul uscat dintr-o incapere racoroasa. Vara necesita udare frecventa si pulverizare cu apa a frunzelor.

Crossandra

Crossandra Este un arbust, care in conditii de camera poate atinge 40-60 de cm. Florile frumos colorate in rosu-portocaliu dau o nota atractiva plantei. Crossandra necesita caldura ( 18-20 de grade Celsius) si lumina intensa, fara insolatie directa in timpul verii. De asemenea necesita o udare abundenta si regulata, si spalare frecventa a frunzelor...

Salata de castraveti

Salata de castraveti Ingrediente: 250 gr castraveti 1 lingura ulei 1 lingura otet...

Compot de piersici

Ingrediente: 4-5 kg fructe (piersici, caise sau pere, de un singur fel sau

Cochilii cu zarzavat

Ingrediente: cochilii 400 g, mazare 200g, unt 30 g, fasole verde 200 g

Spaghete cu carne

Ingrediente: 300 g spaghete, 2 linguri de ulei, 1 ceapa taiata marunt

Ciorba de peste

Ingrediente: 1 kg peste, morcov, patrunjel, telina, o ceapa mare

Ciorba de oaie

Ingrediente: 1/2 carne de berbec sau de oaie fara grasime, morcov

Firefly

Firefly Ingrediente: 6 cl vodka 11 cl suc de grapefruit 3 cl grenadine...