boli inima
Raceala si vitaminele
Cocktailul Abbey
Melatonina, somniferul natural

De acum va puteti lua la revedere de la noptile nedormite. Motivul este foarte simplu : melatonina.
Tempura - cu fructe de mare si legume din gradina ta

Ingrediente: 350g creveti sau scoici proaspete (sau congelate), 1 cartof mic decojit si taiat bucatele, 1 ceasca ciuperci sau vinete cubulete, 85g fasole verde, 3 cepe verzi si 3/4 ceasca patrunjel, ulei pentru prajit, ou batut, 1 ceasca faina si 1 ceasca apa.
Silvoterapia

Silvoterapia este o metoda terapeutica care previne si vindeca bolile cu ajutorul arborilor. Aceasta metoda este utilizata inca din antichitate dar a fost recunoscuta ca metoda stiintifica abia in anul 1927...
Siropurile naturiste binefacatoare

Siropurile din plante reprezinta remedii naturiste la care apelam atunci cand avem nevoie, acestea aducandu-ne beneficii nenumarate in ceea ce priveste sanatatea organismului nostru.
Sucul de ridichi negre si rosii

Sucul obtinut din ambele tipuri de ridichi are un miros destul de greu de suportat, din cauza unor substante sulfuroase care se disperseaza in timpul prepararii acestui suc.
Cura cu clorofila
In ciuda aparentei simplitati a procedeului, efectele sale asupra organismului sunt foarte puternice.
Sfaturi pentru decorarea bradului de Craciun

Sunteti in cautarea unor idei noi pentru decorarea bradului de Craciun? V-ati plictitsit de vechile globuri si decoratiuni pentru brad? Iata in continuare cateva idei care va vor ajuta in alegerea dvs.
Vitamina B12
Vitamina B12 se gaseste doar in alimentele de origine animala: carne - mai ales in ficat, lapte, produse lactate, oua, precum si in fructele de mare: crabi, stridii, scoici
Combaterea patogenilor prin tratamente cu fungicide
Combaterea patogenilor daunatori plantelor prin tratamente cu fungicide este cea mai cunoscuta si cea mai practicata metoda.
Salata naturista

O excelenta salata care nu trebuie neaparat sa fie mancata cu alt fel de mancare.
Zinc
Sfaturi utile pentru paine si chifle

Painea, un aliment atat de necesar, poate fi pastrata mai mult timp. Trebuie doar sa urmati aceste sfaturi simple si utile in acelasi timp.
Insomnia
Gaseste-ti echilibrul

Echilibrul consta intr-o justa impartire intre orele pe care le consacram serviciului, cele pe care le inchinam somnului si cele pe care le dedicam distractiilor. Cum ziua nu are decat 24 de ore, vechea regula a celor 8 ore / 8 ore / 8 ore ramane inca orarul cel mai echilibrat si cel pe care ar trebui sa-l si adoptam.