Demo magazin virtual Publicitate:

boli si daunatori

Gradina Botanica a Institutului de Cercetari Biologice, Jibou

Gradina Botanica a Institutului de Cercetari Biologice, Jibou Grdina Botanic din Jibou a fost nfiinat n 1968 ca baz didactic. Grdina ocup o suprafa de 24 ha pe vestigiile unui vechi parc de agrement din preajma castelului medieval, fost reedin nobiliar a familiei Wesselnyi.

O gradina de trandafiri

Folositi aceasta galerie de trandafiri pentru a alege cele mai potrivite specii pentru gradina dvs. Aceste flori care atrag mereu privirile sunt de multe tipuri sau clase - de la tipurile de trandafiri pitici, inalti de 30 de cm, pana la tufe mari sau...

Lucrari de ingrijire aplicate viilor intrate pe rod

Lucrari de ingrijire aplicate viilor intrate pe rod Una dintre primele lucrari ce se executa in primavara, dupa dezgropat, este controlul viabilitatii ochilor cu care ocazie se constata pierderile de ochi din cauza gerului din cursul iernii sau prin clocire, in cazul intirzierii dezgropatului in...

Dulceata de coacaze

Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg coacaze rosii sau albe, 30-50 ml zeama de lamiie

Dulceata de fragi

Ingrediente: 1 kg fructe (fragi, zmeura, mure), 1 kg zahar, o lamiie

Dulceata de capsune

Ingrediente: 1 kg capsune, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30-50 ml zeama de lamiie

Crema de lamaie

Ingrediente: 4 oua mari, 500 ml lapte, 100-150 g zahar, coaja de lamiie

Bavarezi cu ciocolata

Ingrediente: 250 ml lapte, 1 plic vanilie, 120 g ciocolata sau 2 linguri cacao

Carne de vanat in aspic

Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara

Fasole verde

Ingrediente: 800 g fasole verde, 1 ardei capia rosu, 2 ardei verzi, 1 ceapa potrivita

Timpurii de Chisinau

Pomul este de vigoare mijlocie cu coroana globuloasa. Fructele sunt mijlocii, sferice, usor turtite la capete, de culoare galbena-portocalie...

Crema de cafea

Crema de cafea Ingrediente: 140 g zahar 4 galbenusuri 200 g unt 4 linguri esenta de cafea...

Wenatchee

Wenatchee Polinator: nu are nevoie Expunere: plin soare Tip: cais semi-pitic Perioada de inflorire: inceputul lunii aprilie Caracteristici: gust dulce...